Marieke Jacobse

Zangeres Marieke Jacobse uit Helvoirt is haar carrière begonnen bij Benny’s Big Show Orchestra, het grootste podium showorkest van Nederland. Na een periode van 25 jaar als eigenaar van een cafetaria samen met haar man Rene is zij teruggekeerd naar het zingen. Entertainen zit Marieke in de genen en met haar aanstekelijke energie brengt ze prachtige muzikale werelden tot leven. Of je nu houdt van pop, klassiek, ballads of intieme jazznummers; alles wordt gebracht met pure emotie die zo goed weergeeft wat de stem van Marieke kan bereiken.

Tante Marie

Tante Marie, het alterego van Marieke Jacobse, brengt de klassieke Nederlandse smartlappen weer tot leven. Met haar warme stem en persoonlijke interpretatie zorgt Tante Marie ervoor dat de liederen die generaties hebben gekoesterd opnieuw klinken alsof ze net vandaag geschreven zijn. Kom luisteren naar tante Marie en geniet van een unieke nostalgische ervaring!

Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van Marieke’s aankomende optredens, updates en leuke verhalen? Schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief!