Laden Evenementen

Alle Evenementen

Hilarische Bingo met Marieke Jacobse op 22 september in zaal ’t Plein, Udenhout!

Op 22 september brengt zaal ’t Plein in Udenhout je een avond vol lachsalvo’s en spelplezier. Maak je klaar voor een hilarische Bingo-ervaring met niemand minder dan zangeres Marieke Jacobse!

Samen met het dynamische duo Madammekus en FotoGalerie Angelique, die ook de organisatie in handen hebben, belooft deze avond een onvergetelijke mix van humor, interactie en prijzen te zijn.

In de feestelijk versierde zaal ’t Plein voel je de bruisende energie terwijl Marieke Jacobse met haar energieke zang-talent de show steelt. Verwacht gevatte opmerkingen, interactieve spelletjes en onverwachte wendingen die je laten bulderen van het lachen tijdens deze hilarische bingo

En natuurlijk, wat is Bingo zonder prijzen? Van grappige troostprijzen (vingerplant etc) tot geweldige hoofdprijzen, er valt genoeg te winnen terwijl je geniet van de hilariteit.

Mis deze avond vol lachen, prijzen en Marieke Jacobse niet! Zorg dat je erbij bent op 22 september in zaal ’t Plein, Udenhout. Een avond vol plezier en onvergetelijke herinneringen wacht op jou!

 

Vind je dit interessant? Delen mag ;-)